Boo!
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

Camne nak draw doodle
Untitled
Assalammualaikum..
Wargh,ngantuknye..takpe,takpe..
Okey,jom saye ajar buat doodle nak?
First,Korang kenelah ade software macam,paintool SAI atau Adobe photoshop
kalau takde sila download okey..

Secondly,Korang bukak software korang tu(saya pakai Painttool SAI)

Third)dah bukak?good.korang tekan new.adjust width ngan height.dah siap tekan
ok.
Pastu,korang tekan yang ade icon pen zmn dulu
Then,korang start draw..lukis muke dulu..
after that,lukis anggota lain.

Hah,korang boleh colour..
doodle pon nak disolek gak..bagilah blush sket.hihi
Dah siap!dengan ini korang boleh save as kan doodle korang sebagai
png tau!haha!silalah berbangga sebab korang telah menghasilkan
doodle yang cantik!big clap!
klah..ngantok..dah kol 12

Labels:


Ditepek kat sini pada8:27 AM | 2 orang sesat
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>