Boo!
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

'The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay'
Assalammualaikum..
Sila tengok atas.
The Ultimate Giveaway!!!
Ultimate der..!!faham tak?

SYARAT / PEMBERITAHUAN UMUM

1. Terbuka kepada followers blog  Saya Suka Menaip ini . Tidak kira lelaki atau perempuan .

2. Wajib mempunyai blog, bergelar blogger .

3. Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.

4. Pemenang akan dipilih secara random.

Wajib patuhi semua syarat
BAGAIMANA MENYERTAI

1. Buat entry bertajuk 'The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay'

2. Letak banner giveaway dalam entry korang . Memandangkan blog aku ni disable right-click korang pergiCopy Banner Kat Sini .

3. Letak link sponsors dalam entry korang. Memandangkan blog aku ni disable right-click,untuk copy link kat bawah,korang perlu select link-link kat bawah dan tekan Ctrl + C

Mrs Lady's Stylo
Eight Design Boutique (EDZ)
Pretty Pop
Jiwa Chenta STUFF
Online Hijab E-boutique
Fizara Collection
The Bag Galore 
Wanblur- Shazwan Azizan
Darkbatman
Pretty Lens Store
MadamMondoq
Cik Nurul Pinky 
Luvika Territory
Nurul Liyana
Fieyona Amani Atelier
Queen Attack
Suci Shawl & Scarf
Yana Flanella
Blog Cik Bunny
Media Jer!
Cik Bintang
Shawlistaa Beauty Scarf
MyraVea
EZ Lovey Craft
HijaBook
Islamio Paradise
Daniel Adie
Innanie Ariffin

4.WAJIB  letak semua sponsors (Blogshop) dalam blog list anda. Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, korang pergi like fan page diorang tau !

5. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah top referrel
 . Tekan butang Like and Tweet kat bahagian bawah entry
7. Like fan page blog Saya Suka Menaip di sini - http://www.facebook.com/nisamenaip

8. Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas.


Giveaway berlangsung dari 6 Disember  hingga 31 Disember

Silalah join contest ni..
best giloz tau..
rugi tak join..hadiahnya tu boleh buat semua orang terlopong!
ha...tengok tu tengok..hati suruh join..join je lah..
Kak Nisa tak giget oranglah..hihi:p
Apapun,doakan saya ya sebab saya doakan korang semua
menang giveaway tu..Aminnn..






Ditepek kat sini pada11:53 PM | 0 orang sesat
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>