Boo!
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

Pengalaman kat asrama,sekolah SAB..
Drop Everything Now...
Assalammualaikum..
Hai,hai,hai gais..
Ape kabar korang,korang and korang
Dah lame sunggoh aku tak update blog nih..
first skali,sape tau aku ade menang aper2 contest x?
sape tau kite kasik no fon kite haha
first day aq kat sekolah SAB aq tkejut sebab sekolah ni sekolah lame rupenye..
aq dpt kelas 1RK1.kelas budak pandai..
kat asrama plakary pertame da start orientasi..
dari haritu bermulalah penyeksaan yang menyeksakan..
antaranye,pakai stokin sebelah,baju kurung masuk dalam kain,
tudung kena bulat dan senget,lengan kena lipat,kena pakai reben kuning kat kepala,
kene pakai respot.Name respot aku Waduk Relok.Arghh!!
mase ari ketige tu buku aku kene koyak dengan akak exco..
Pastu die jerit'Lain kali pakai pensel!!'
hati aku tersentuh..bukan tersentuh lagi.tertumbuk..
macam ikan betol akak ni..penat aq buat buku rumah tu..
aku nanges malam tu senyap-senyap kat dorm..
aku tutup muke aku ngan bantal..
pastu kena cari signature exco2..macam what!
and result nye AKU TAK LULUS ORIENTED
skatiyla..ulang pon ulanglah..
lepas oriented peristiwa manis mula datang seronok!
sampai Fatin ketawe guling2..hoho..
Oh ye,antara kawan -kawan close ak kat sane adelah
Umai,Ina,Fatin erm Iman maybe..
Tak tawlah Iman tu suke ke kawan ngan aku..
harhar..blalala..banyak lagi aku nak citer..
tapi aku nak mandi..nanti jadi keranta bacin
keranta bacin tu name respot Umai..die lulus..woa..
ramai akak kate dye comel..Aku?xcomel kan?..
yes,aku sedar..muke berakne macamni memang xde harge...T^T
Okeylah bye..

Ditepek kat sini pada2:35 AM | 0 orang sesat
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>