Boo!
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

Jauhi Iri hati
Assalammualaikum ^^

Apa khabar pembaceku sayang..?hehe ..Dah lame tak update blog.Rase macam bersalah so terus update.Hihi.Update je keluar tajuk die gempak kann?-_-'
Nak tulis entry ni sebab teringat kisah silam,cewahh!!ceritanye adalah seperti di bawah kaki(sila abaikan perkataan kaki tu ye comel^^)


'Mase Azmiera sekolah rendah dulu,Azmiera jeolous gitu ngan sorang budak hotsetuff nih.Name dia Hilda Zaidi.Muke lawa,comel,perangai baik,pandai,berbakat semue mate pelajaran you!Sape tak jeolous memanglah..uishh..Azmiera pernah doa supaye kurangkan siket keperfectan die
tuh ..siket pun jadik. Lepastu,Azmiera cerite-cerite ngan kawan,die terkejot gorilla.
Die suroh tarik balik doa,camne tuh?Azmiera pun tersentuh..rase menyesal gile-gile doakan macam tuh..Azmiera mintak maap dari hujong rambut Sampai tanah ngan Hilda.Sedihnye ..die sanggup maafkan.Memang Azmiera salute ngan die:'('



vintagexkiss-quotes.

Moralnye,jangan jadi macam Azmiera tuh oke?Azmiera yang tu memang.*wink*
Kalau rase iri hati cube ingat mase depan die,cube ingat Allah Yang Maha Esa.
*mengucapT^T*

Tapi kalau kau orang cemburu sahaje takpe kot..haha..
Peace is best thing!=)

Tenkiu sudi membace comel^^

Ditepek kat sini pada11:34 PM | 0 orang sesat
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>