Boo!
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

Benda WAJIB bawa kat hostel
Assalammualaikum ..

 Setiap bijik sekolah mesti ada pelajar die . Sama macam saya .Mieraz tahun depan jadi senior k e c i k . Yupp , I'm form two student . Mesti best ada junior dan freshie freshie . Lagi lagi yang comel . Bestnye orang panggil ' k a k a k ' . Tapi ex-akak form 5 dah pergi .. What thee .? Eh , melalot pulak . Ngeh , ngeh :3

Kalau  korang dapat peluang duduk asrama , korang wajib bawa barangan di bawah :

1.Tudung lebih dari 3 pasang
Ini supaya korang kalau time riadah ke , latihan kee takdela pakai tudung yang same mase nak melangkah ke dewan makan . Habis , bau yang amat meruntun jiwa merebak ke seluroh pelosok DM tersebut . Nanti kawan korang tanak dudok sebelah korang macammane ? Lagipon , kehidupan kite amatt sebokk . Memang tak lah kann lepas mandi je teross basuh .kann ?

2 Soft toy
Korang kalau rindu mak abah cube tengok patung tuh . Cakapp dengan diorang .Lepaskan stress kat patung tersebut . In Shaa Allah stress korang hilang . Mieraz selalu buad camtuh . Hewhew . Contoh mieraz punye toy is Ciuutt . Ciutt ni anak ayam comel sangadd .

3.Berus baju .\
tolong ye , tolong amatt . Jangan menyusahkan orang lain . Orang lain pon nak pakai beros tuh . Ini , pinjam tak pulang pulang . What thee ? jangan la pikir yang setiap kali pakai washing machine tu bersih .' Bawahpakai' korang tuh pon nak sumbat dalam mesin ke ? Hamagadd ! Kalau period macammane ?

4Hanger
Jangan curik hanger orang ! Tak baik . Ditegah untok kite mencurik bagaii nih . Kesiann orang tu macam mieraz yang pernah alami . Memang pernahh . Banyak kali ! Sakit hati ni Allah je tahu . Pastikan hanger cukup , occay . Sebab , kite ni tangguh ,tangguh,tangguh basuh baju . Baju pon jadi gunung . Ade sampaii jadik warne hijau . Euww ..

5Sikatt
Korang WAJIB bawak sikat sendiri . Takkan nak pinjam sikat orang . Lagi lagi tuala , Hamagadd.Memang hamjadah .-.- Sebab empunya sikat tu ade kelemumur ke mr . kut ke .. Baik jangann okeh !

Dah ! Tu je .. Banyak lagi dalam otak nih .Tapi mieraz semua important . Tapi atas nih most important la.Special case la tu . Okeh bye ! Eh ? Nak tengokk Ciutt tak ?

Perhatian ! Ini versi doodle , okeh ? Tapi doodle je dah comel  . Apa lagi real ,kan ciutt ? *angguk* K, bye .




Ditepek kat sini pada7:14 AM | 0 orang sesat
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>