Boo!
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

Kelebihan duduk asrama
Berdikari lebih baik dari mengharap orang .

Assalammualaikum 

Ape khabar ? Hamboii ! Lambatnye update entry .. Haha .. ade kesulitan tadi . Sori sori .. ^^. Ekceli , terkilan siked sebab takde sape nak join segmen tuh . So , Mieraz panjangkan sampai bulan Januari , amacam ? Hikhik ^^v

Mieraz ni dah lame dudok asrama . Padahal , baru setahun -_- . Esok mieraz kembali ke PENJARA . Mane ade , asramalah .. Walaupunn .. Okey ! Tahun depan mieraz jadi Form twoo . :)

Kelebihan stay hostel :-

1 . Dapat ramai kawan 
Mula - mula memang malu tapi korang kenela rajin bertepuk tampar ehh salah bertegur sapa sesama asramawati , okey ? Okey , based experience dulu memang semua kawan . Tup tup dah berpuak puak . Sedih je .. 

2 . Menyihatkan badan
Heyy youu ! Tak nak ke kurus macam saye . Chewaahh , tak masall -_- . serious duduk asrama berat badan menurun . lainlah kalau korang santap jajan satiap jam .Memang tak lhaa kann ? Ade riadah , jogging , aerobik bagai ..-_- Tapi muka tu harusla pakai Sunblock kalau nak selamat . 

3 . Menambah pengalaman
Kalau orang tanye , 'kau neh pernah duduk asrama ke ?' Korang jawab 'Eh , mestii !' Oraitt !
Nanti korang boleh buat bed time story untuk anak anak , cerita kat cucu cicit . Mesti best .Bebudak tu teruja .. ;)

4 .Berbangga jadi asramawati
Of course korang bangga . Bukan senang okey nak masuk asrama . Banyak tapisan sampai dapat tawaran .Kann ? ' Saya bangga jadi warga asramawati SAB 'kalau mieraz-___-

okey , diingatkan asrama bukan penjara , okey ! Berape banyak okey daa .. Bye ! Doakan mieraz selamat sampai sekolah esokk ! Mieraz dah tak online sangat dah ;( Menitik air mataku kecewaa .. Selamat tinggal ! 

Meh la tekan says mieraz sebelum cabut . Bole kan ? Tenkiu :3

http://ysmcdn.com/share/my/2455/3129092



Ditepek kat sini pada8:07 AM | 2 orang sesat
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>