Boo!
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

Menang GA by Nanie Hunny
Assalammualaikum .. !

  Sila jawab cepat , kalau tak mieraz bunoh ! Haha . Korang sihat takk ? Tak ? Pergi makan ubat sane . Kalau tak mieraz panggil doktor . Hewhew .^^V

  Ohyeh , oyehh ! 'Apasal kau nehh ? gila ke ? makaih ! Terkinja - kinja ..' Eh ! Eh ! sorry , sorry . Mieraz happy sangat tau ! Haha .. Macamneh Al - kisahnye .. Pada suatu hari , Red Hiding Hood berjalan - jalan dan terpijak tahi ayam yang busuk lagi memanah hidung . Cheewaah ! Takdelah ..*muka tak bersalah

  Macam ni cerita yang betol - betol punye . Nak dengar tak ? Pada suatu petang yang tenang , mieraz pun membuka dashboard . Bace reading list . Tengah syok syok bace , tibe tibe link GA nanie hunny  dah umumkan pemenang . Ape lagi , mieraz pon dengan muke yang selambe rock parang tekan .

  Bace punye bace .Tibe tibe , creamysugary.blogspot.com . 'Wah ! Bestlah kau ' Ye , ye . Mieraz menang topup maxis RM3.
  
  Oleh kerana mieraz takdek phone , mieraz bagi sumbangan amal kepada mak mieraz . Ye , mieraz memang anak yang baek . Tahu dahh ..

  Okey , dah tu jer .. Baii !!

Ditepek kat sini pada12:31 AM | 2 orang sesat
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>