Boo!
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

Tempahan . Lai lai
Assalammualaikum 

Okey , Mieyha nak buat Jajan eh jajaan . Sesiapa yang memerlukan khidmat jari jemari mieyha .? Laii laii :3

Awak semua boleh tempah :

Doodles :


Doodle with item RM 5

Doodle with noo item RM 3 

Doodle ape - II pon boleh :p Kartun pon boleh 


Vector :
Photo
Pakai gamba sendiri . Hikhik :3 RM 10 / RM5

Banner :

Sorry , takde gambar .. :(

Shosto :

Awak boleh tengok dekat sidebar . Nukilan bla bla tu kan ><

Header:


RM 5

Comic:

Mieyha boleh buatkan komik based cerite korang or mieyha rekakan , deal ? :)

Couple doodle:

RM 10 

  Kalau soh buat handcraft boleh tapi tempah dalam sebelum sebulan . Harga tu boleh diskas bagi low tapi tengoklah nanti . PM kat Fb atau Twitter . Link ade kat navi admin . :3




Ditepek kat sini pada5:54 AM | 0 orang sesat
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>