Boo!
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

Allergic ikan
Assalammualaikum ..



Sorrylah kalau bukak blog ni nampak muke aku je . Kekekek .

Aku baru tau aku tak bole makan ikan ngan seafoodla sangat . Nanti aku jadik macam beruk . Garuk sane garuk sini . Siksa sungguh . Heishh .

Tak apalah ayam boleh lagi kann ?? Muehehe .

Exam ni memang banyak dugaan kan ? Betul banyak . Alhamdulillah . Alergikla , Orang sakitkan hatila , barang kene curila .. Hmm , takpela .

Tapi , aku nak cerita ni . Dekat sikit . Time tu aku puasa . Then , nak bukak puasa kat asrama . Time dah nak buka tu , aku pergi beli air kejap . Aku beli kat koop asrama . Kat situ ade kak Fnm . Time nak bayar tu ade baki 0.50 . Tapi die takde duit syiling . K.Ecah suruh beli ape - ape yang 0.50 . Tapi kak Fnm cakap kesianla . Then , die cakap dengan aku " Bagi orang je la boleh tak ?" . Bafakk ahh . But , Kak Fnm tuka duit syiling dengan Kak Ecah . Time nak bagi duit syiling tuh die main - II . Harr , buat muke comel pulak . Kihkih . Aku pun buat muka comel jugak (lah sangat) . Pastu baru die bagi . Hamboii , sweet kau Jah . Kawan aku kate die tau aku minat die . Kikiki .

Hokelah , selamat tinggal ! Petang ni nak balik asrama lagi . Nak baca buku lagi . Hish !

Ditepek kat sini pada7:42 PM | 0 orang sesat
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>