Boo!
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

Review Follower ke 60 :)
Assalammualaikum ~

Okey , setelah berhempas pulas ketupat palas mengepos mengepis perkara yang tak masal . Dapatlah 60 followers . Alhamdulillah ..

Terima kasih kepada adik Yayan sebab follow mie . Meh makcik nak review pasal blog Yayan ini .

Yayan Space :*
Tekan banner untuk ke blog beliau :D

Header dia is about One direction . Ohmai , Ohmai ! wa pung minat One Direction . Yeah ! Sorakan untuk Directioner . Ade lagu baru kan  ? Take me home . Bestlah beb wa cakap lu .

Header die simple plus kemas . Enough untuk gambarkan minatnya yang menggunung terhadap jejaka jejaka
One Direction . Yayan minat sape ? Mie minat Zayn Malik . Wuhuu . Ikon mereka comel amat :3

SIMPLE BUT AWESOME . Itu yang mampu terluah . Kalau Mie SIMPLE BUT AWFUL . Sebab tu follower sikit sahaja . Tssk T^T . Die banyak followers ..

Blog die ade warne pink . Yeah pink . Pilihan remaja kini . Haha .. masal ~

Overall Gojez la blog awak . terima kasih follow blog tak sehebak dan semenggah mana ni . :)    

Ditepek kat sini pada8:52 AM | 4 orang sesat
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>