Boo!
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

Suwit di majlis pengantin baharu
Assalammualaikum ~

Huihuihui ! hangpa semua tengah bokhapo (buat apa) tuh ? Of course lah tengah membaca ek . Apa down punye soalan .

Last day , Mie ikut mak dengan abah pergi kerja kahwin  rumah sedara . Pak cik Mendan katanya . Mie ni takdelah rapat seperti epidermis dan dermis dengan pak cik mendan tersebut . Nak tak nak , WAJIB ikut .

Nak pergi tu punyelah lama aku melaram . Boleh mengalahkan raja , permaisuri , puteri sehari yang tengah kahwin saje . Tapi takdelah nak melaram sangat lah kan .. light jadi atas (makeup) saje . Takde de kuasa nak menebalkan muka yang memang kenyal ni .



Kuikui . Simple sahaja kan ? Dah cakap dah .

Kat sana datang datang ade kompang .Wah , macam Orang Sangat Penting sahaja rasa di dalam hati ini . Mereka The Kompanger all lelaki . Macam blushing pula tengok diorang main . Terus pujuk mak gi melantak .

Tengah makan makan , ternampak sorang mamat ni . Bolela hensem macam Twitpemeshh je wa tengok . Haha . Tinggi tinggi . Pakai songkok . Smart gilo .*angau*

So , macam best tengok dia ..


Haha .. muka annoying dan menyeramkan -.-  Naluri seorang perempuan normal mesti nak carik pasal . Mie tengok die lame lame . Die tengok balik . Peh , >.< macam segan pun ade .. excited die tengok balik , muke jadik macam kat atas T^T Dahla die senyum . Aww aww .Pastu die blah -.-  Mie pun nak blah juge . Suwit tak ? kihkih ..

Dah salam ape semue , nak pergi tu hampir nak eksiden dengan die . Hadui , terasa macam jodoh pule . haha , tak masal .. Ape lagi , dengan bengang dan bangangnya pergi jalan dulu tinggalkan mak dengan abah kat belakang . Tadi die senyum , ahaks . Ke aku yang perasan ? hewhew . -_-

Okey , moga pasangan pengantin baru dapat kekal ke akhir hayat mereka . Tutt . Aku bile ? haha .. tak tau tak tau .. >.<


Ditepek kat sini pada11:45 PM | 1 orang sesat
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>